У Держприкодонслужбі розпочався чемпіонат з універсального бою пам’яті генерал-полковника Віктора Банних

НАЗАД
03 липня 2019 13:24

Сьогодні в Національній академії прикордонного відомства України стартував Чемпіонат з універсального бою серед чоловіків та жінок пам’яті генерал-полковника Віктора Банних.

У змаганнях, що триватимуть до  6 липня, 100 учасників представлятимуть 25 команд прикордонних підрозділів.  

У потужному колективі прикордонного відомства 2 майстри спорту України міжнародного класу, 4 майстри спорту України, 8 кандидатів у майстри спорту України, 9 спортсменів мають перший спортивний розряд, 7 учасників – другий спортивний розряд та 70 спортсменів з третім спортивним розрядом.

В урочистому відкритті чемпіонату Держприкордонслужби з універсального бою взяли участь президент Громадської організації «Українська спортивна федерація «Універсальний бій», Заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України Микола Подоляк, віце-президент громадської організації «Українська спортивна федерація «Універсальний бій», Директор Департаменту особового складу Державної прикордонної служби України Микола Маланчій, керівник Громадської організації «Українська спортивна федерація «Універсальний бій» в Хмельницькій області, ректор Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького Олег Шинкарук,  ректор Хмельницького національного університету Микола Скиба, заступник начальника управління молоді та спорту Хмельницької області, заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» у Хмельницькій області Геннадій Домбровський, головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Анатолій Мікула та начальник управління у справах сім‘ї, молоді й спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез.

«Впевнений, що ці змагання подарують вболівальникам яскраві і незабутні враження від чесної та безкомпромісної боротьби. Бажаю всім спортивного азарту, сили, волі до перемоги, успіху і тільки гарного настрою. Нехай переможе найсильніший!», - наголосив ректор Національної академії Олег Шинкарук.

Змагання пройдуть у декілька етапів. Спочатку учасники повинні подолати смугу перешкод. Під час першого етапу спортсмени виконуватимуть метання ножів та стрільбу з пневматичної зброї. Далі на учасників очікують змагання на рингу, що проходять у двох версіях – «лайт» та «класика».

 Зазначимо, що підготовку прикордонників до чемпіонату з універсального бою здійснював тренер Національної академії підполковник Андрій Чудик.

«Універсальний бій загартовує особистість як фізично, так і психологічно. Після проходження смуги перешкод ще потрібно зібрати всю волю в кулак і вести поєдинок на рингу. Для прикордонників, насамперед, це є дуже важливо, адже нерідко під час затримання правопорушники чинять опір і потрібно застосовувати фізичну силу», - наголосив Андрій Чудик.

Бажаємо нашим спортсменам успіхів, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі і нездоланного бажання перемагати.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси