У Державній прикордонній службі України розпочалася підготовка снайперів

НАЗАД
14 вересня 2016 14:45

Нещодавно у Державній прикордонній службі України розпочалась десятиденна підготовка снайперських розрахунків спеціальних та мобільних підрозділів з метою перевірки та застосування зброї в умовах бою.

Нещодавно у Державній прикордонній службі України розпочалась десятиденна підготовка снайперських розрахунків спеціальних та  мобільних підрозділів з метою перевірки та застосування зброї в умовах бою.

Тренування з ураження противника зазначені підрозділи проводитимуть вже за допомогою сучасної зброї – снайперських гвинтівок, які нещодавно поступили на укомплектування Державної прикордонної служби України. Зазначені гвинтівки є новим зразком озброєння для прикордонної служби. Тактичні можливості гвинтівки дозволяють уражати як живі цілі, так і техніку противника на відстані до 2000 метрів.

За результатами навчань, прикордонники у повному обсязі опанують тактику використання нового комплексу озброєння та навчаться уражувати броньовані цілі, техніку та противників на замаскованих позиціях та на різних відстанях та різних погодних умовах.

 

Відгуки та коментарі

Ігор
15 вересня 2016 00:34

Чи будуть проводитись збори з резервом 1 черги, адже ЗСУ проводить.

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси