У День знань прикордонники побували у підшефних навчальних закладах

НАЗАД
01 вересня 2016 16:05

Сьогодні, у День знань, співробітники Держприкордонслужби усіх регіональних управлінь побували у школах, ліцеях та підшефних закладах, де провели для дітей уроки Мужності.

Сьогодні, у День знань, співробітники Держприкордонслужби усіх регіональних управлінь побували у школах, ліцеях та підшефних закладах, де провели для дітей уроки Мужності.

Зокрема, на Буковині прикордонники побували в учнів Чернівецького військово-спортивного ліцею, де після всіх урочистостей для дітей та їх батьків пройшов перший показовий урок. На ньому прикордонники Чернівецького загону продемонстрували технічні засоби, з якими охороняють кордон, а також навички службових собак щодо виявлення зброї та інших заборонених до переміщення предметів. Крім того, демонструвалося і показове затримання порушника державного кордону за допомогою собаки, а деяким найсміливішим ліцеїстам дозволили одягнути спеціальний костюм порушника кордону та на кілька хвилин побути в його ролі.

А на Житомирщині прикордонники Північного регіонального управління відвідали вихованців Денишивського навчально-реабілітаційного центру. Для дітей прикордонники привезли подарунки – канцелярські товари, шкільне приладдя та солодощі. Провели військовослужбовці для учнів і невеличкий урок, на якому розповіли дітям, як нині охороняють кордон та несуть службу у зоні АТО. Директор навчально-реабілітаційного центру Галина Шпак подякувала охоронцям державного рубежу за постійну увагу і підтримку та наголосила, що саме такі зустрічі надають змогу виховувати у дітей почуття патріотизму до своєї Вітчизни та відповідальність за її долю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси