У День професійного свята захисників кордону іспанські благодійники відвідали поранених прикордонників та передали допомогу

НАЗАД
30 квiтня 2023 20:02

У День прикордонника України благодійники з Іспанії відвідали один із медичних закладів Держприкордонслужби України.

До прикордонників завітали президент Фонду монастиря «Санта-Клара» Габріель Прат Аметла, директорка Фонду монастиря «Санта-Клара» Марія Люсія Карам Падія, представник уряду Королівства Іспанія в адміністративному регіоні Каталонія Королівства Іспанія та Святого Престолу Хуан Мануель Хайме Ортеа, радник Папи Римского Франциска Хуан Карлос Крус Челью та засновник Фонду «Посланці миру» Анхель Гарсія Родрігез.

Іспанські благодійники разом зі своїми помічниками привітали поранених захисників України та лікарів, які працюють у медзакладі, з Днем прикордонника, та передали охоронцям державних рубежів автобус для перевезення поранених на 12 лежачих місць.

Крім цього, доброчинці з Іспанії разом з прикордонниками обговорили подальше співробітництво, питання реабілітації військовослужбовців та надання гуманітарної допомоги, зокрема польового шпиталю.

Нагадаємо, що, завдяки зусиллям Фонду монастиря Санта-Клара, Асоціації волонтерів «CaixaBank» та Фонду  «Посланці миру», Держприкордонслужба України отримала більш як 80 автомобілів, здебільшого – медичного призначення, а також тонни медичних препаратів, обладнання, генератори, ковдри, захисне взуття, зимові куртки. Організовано лікування та реабілітацію поранених воїнів у медзакладах Іспанії. Крім того, з урахуванням потреб бійців на фронті, нещодавно іспанські благодійники передали 13 генераторів, одяг та взуття. Також організовано реабілітацію та лікування для понад 30 прикордонників в Іспанії.

Дуже дякуємо іспанському народові та благодійникам Іспанії за підтримку українців у боротьбі за свою Незалежність і  Свободу!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси