У День професійного свята було відзначено 1350 співробітників Держприкордонслужби

НАЗАД
29 травня 2017 13:33

Учора, на честь професійного свята – Дня прикордонника, в усіх підрозділах Держприкордонслужби пройшли заходи по вшануванню охоронців кордону, які боронили й боронять свою країну.

Учора, на честь професійного свята – Дня прикордонника, в усіх підрозділах Держприкордонслужби пройшли заходи по вшануванню охоронців кордону, які боронили й боронять свою країну.

На честь свята в усіх підрозділах та на бойових кораблях Морської охорони Держприкордонслужби прозвучав Гімн України та піднято державні Прапори.

До пам`ятних знаків, місць поховань та меморіалів були покладені квіти загиблим захисникам кордонів Вітчизни усіх поколінь, серед яких 67 мужніх вартових кордону, які першими прийняли бій на сході України у 2014 році та полягли за свою рідну землю.

Крім того, з нагоди Дня «зелених беретів» в підрозділах охорони державного кордону пройшли дні відкритих дверей, концерти та урочистості,

виступи творчих колективів, де лунали авторські пісні та вірші, звучала музика  та колективні співи. Це створило по-справжньому урочисту і святкову атмосферу. 

Керівництво областей та районів України вітаючи прикордонників відзначало, що довіра суспільства до прикордонників постійно зростає, а військовослужбовець у зеленому береті продовжує залишатись справжнім  взірцем  мужності та відваги.

Також під час святкових заходів були відзначені та заохочені нагородами військовослужбовці, персонал прикордонного відомства та ветерани-прикордонники, котрі продовжують підтримувати та допомагати прикордонним підрозділам, що стали для них рідними.

Загалом у цей день як на державному, так і на відомчому рівні було відзначено 1350 співробітників Держприкордонслужби, які сумлінно і мужньо виконують свої обов`язки та боронять країну у найтяжчі години.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси