У Чигирині прикордонники Навчального центру взяли участь у фестивалі «VIRA – FEST»

НАЗАД
04 червня 2017 11:07

На Черкащині, у легендарному місті козацької слави - Чигирин, у дні святкування Святої Трійці відбувся щорічний фестиваль «VIRA – FEST». До заходів фестивалю було залучено й військовий оркестр Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Держприк

На Черкащині, у легендарному місті козацької слави - Чигирин, у дні святкування Святої Трійці відбувся щорічний фестиваль «VIRA – FEST». До заходів фестивалю було залучено й військовий оркестр Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Держприкордонслужби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

Зокрема, військовий оркестр Навчального центру став атрибутом відкриття фестивалю та супроводу всіх конкурсних програм. Окрім цього, оркестром було віртуозно та професійно продемонстровано класичні та сучасні  музичні твори. Однією з родзинок музичної сцени став вокально-інструментальний ансамбль «Оршанець», у виконанні якого пролунали сучасні ліричні та патріотичні пісні.

В рамках фестивалю для персоналу Навчального центру було організовано цікаву та незабутню екскурсію по видатних історичних і духовних місцях Черкащини та  місцях козацької слави. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси