У чемпіонаті світу з кульової стрільби перемогла збірна команда України, серед якої була прикордонниця

НАЗАД
26 липня 2016 11:23

Нещодавно в Німеччині відбувся чемпіонат світу з кульової стрільби. На змаганнях, які проходили в місці Зуль з 14 по 23 липня, представник спортивної команди Держприкордонслужби Галина Авраменко виборола призові місця, як в особистих заліках так і команд

Нещодавно в Німеччині відбувся чемпіонат світу з кульової стрільби.

На змаганнях, які проходили в місці Зуль з 14 по 23 липня,  представник спортивної команди Держприкордонслужби Галина Авраменко виборола призові місця, як в особистих заліках так і командних вправах.

Галина виявилася сильніше своїх противників, тому виборола золоту та срібну медалі у особистих змаганнях, а також здобула дві бронзові нагороди у командних вправах.

Завдяки вдалому виступу спортсменки-прикордонниці збірна команда України посіла перше місце у загальнокомандній першості.

Нагадаємо, що у вихідні в Києві урочисто провели спортсменів Олімпійської збірної України, зокрема членів Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» серед яких також спортсмени Держприкордонслужби,  на ХХІ олімпійські ігри, що відбудуться в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси