У Брюсселі відбувся Міжнародний круглий стіл «Прикордонна безпека та європейська міграція»

НАЗАД
20 червня 2018 16:06

Учора в Брюсселі відбулося щорічне засідання Міжнародного круглого столу «Прикордонна безпека та європейська міграція – 2018». Вперше у цьому році до дискусій було запрошено делегацію Державної прикордонної служби України.

Захід був організований Міжнародним центром парламентських студій (м. Лондон) за участі представників Європейського Парламенту та Європейської Комісії, міжнародних експертів у галузі прикордонної безпеки та міграційної політики, прикордонних і міграційних відомства країн ЄС, а також міжнародних безпекових організацій та інституцій у справах біженців.

Круглий стіл є міжнародною багатонаціональною транскордонною платформою розвитку співробітництва з питань прикордонної безпеки та інтегрованого управління кордонами, обміну досвідом та обговорення питань протидії новим викликам і загрозам.

Представник Адміністрації Держприкордонслужби під час свого виступу звернула увагу присутніх на питання успішного розвитку інтегрованого управління кордонами та наголосила на основних досягненнях Державної прикордонної служби України в сфері забезпечення прикордонної безпеки, а також коротко ознайомила присутніх з планами розвитку потенційних міжнародних проектів, пов’язаних з питаннями управління міграцією.

За результатами засідання учасники висловили зацікавленість у продовженні співпраці з прикордонним відомствам України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси