(ВІДЕО) У Борисполі пройшов благодійний автопробіг «Єднання»

НАЗАД
23 серпня 2023 14:59

У Борисполі, за ініціативи прикордонників ОКПП «Київ» та Благодійного фонду «Серця Свободи», пройшов благодійний автопробіг «Єднання».

Мета заходу – показати єдність, силу та незламну волю українців, а також оголосити про старт збору на засоби радіоелектронної боротьби для прикордонників ОКПП «Київ» та Донецького прикордонного загону.

Це лише перший етап благодійних заходів, адже благодійний фонд планує закупити мінімум 20 комплексів РЕБ для охоронців кордону. Тому збір триває.

Сьогодні автопробіг зібрав понад 100 автомобілів. Колона з прапорами проїхала з Борисполя до Щасливого. Також учасники заходу розгорнули 16- метровий прапор України та посмакували стравами від ТОП-прикордонних шеф-кухарів і організаторів благодійного фонду. До автопробігу долучились прикордонники, ветерани-прикордонники міста Бориспіль, поліцейські та небайдужі містяни. Результат автопробігу – 50 тис. гривень.

«Основна мета – це об'єднати людей, працювати разом заради Перемоги і, звичайно, підтримати наших побратимів, які зараз знаходяться в найгарячіших точках країни захищаючи її», – зазначив начальник ОКПП «Київ» полковник Олег Трофіменко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси