У «Борисполі» прикордонники викрили факт переправлення мігранта за румунським паспортом, який виготовили за 2 тисячі доларів США

НАЗАД
24 вересня 2016 10:32

У результаті спільних заходів, що були проведені оперативними співробітниками Держприкордонслужби та СБУ був викритий факт незаконного переправлення особи через державний кордон. Аби з’ясувати всі обставини до цієї роботи також задіяли експертів Головного

У результаті спільних заходів, що були проведені оперативними співробітниками Держприкордонслужби та СБУ, був викритий факт незаконного переправлення особи через державний кордон за підробленими документами. Аби з’ясувати всі обставини до цієї роботи також задіяли експертів Головного експертно- криміналістичного центру прикордонного відомства.

Так, в аеропорту «Бориспіль» під час оформлення рейсу до Лондона прикордонники виявили в одного з пасажирів підроблений, з заміною сторінок з установочними даними, паспорт громадянина Румунії.  Стосовно затриманого було проведено додаткову перевірку, в ході якої чоловік повідомив, що насправді є громадянином Ємену.

Далі він розповів, що румунський паспорт за грошову винагороду у розмірі 2 тисячі доларів США йому виготовив громадянин Узбекистану. Останній чітко усвідомлював, що документ використовуватимуть в незаконній мандрівці, а тому особисто проінструктував громадянина Ємену та довіз в аеропорт.

По даному факту було направлено повідомлення про виявлення правопорушення за ч.1 ст. 358 КК та ч.1 ст. 332 КК України, а матеріали внесені в ЄРДР. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси