У «Борисполі» єгиптянин пропонував 500 євро за незаконний пропуск в Україну

НАЗАД
23 листопада 2021 09:41

Іноземець прилетів у столичний аеропорт із Каїру учора ввечері.

Під час прикордонного контролю громадянин Єгипту не зміг підтвердити мети свого перебування в Україні. Тому прикордонники відмовили йому у пропуску. Однак чоловік не захотів змиритися з таким рішенням та запропонував прикордонникам хабар у розмірі 500 євро за його перегляд.

Прикордонники відмовились від пропозиції та, в ході реалізації матеріалів кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за повідомленням ГВВВБ «Центр» за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», припинили спробу надання неправомірних коштів громадянином Єгипту.

Заходи проводились спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів ГВВВБ «Центр» Держприкордонслужби України, слідчого відділу Бориспільського РУП ГУНП в Київській області під процесуальним керівництвом Дарницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.  

Наразі іноземця затримано у порядку ст.208 КПК, обирається запобіжний захід.

Варто зазначити, що з початку року співробітники Держприкордонслужби припинили більше 1100 правопорушень, що пов’язані з наданням неправомірних коштів. До Нацполіції направлено повідомлення за ознаками ст.369 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси