Турок приховав свій справжній паспорт у черевик

НАЗАД
04 липня 2014 08:52

Під час прикордонного контролю потяга «Київ - Варшава» у прикордонного наряду по перевірці документів виникла підозра стосовно паспорта, який пред’явив один із пасажирів. &

Сьогодні вночі в міжнародному пункті пропуску «Ягодин-залізнична станція» прикордонники Луцького загону затримали громадянина, який представив на паспортний контроль підроблений паспорт громадянина Болгарії.

Під час прикордонного контролю потяга «Київ - Варшава» у прикордонного наряду по перевірці документів виникла підозра стосовно паспорта, який пред’явив один із пасажирів.  В результаті поглибленого вивчення документа охоронці кордону з’ясували, що  він є частково підроблений шляхом заміни сторінки з установчими даними власника. Іноземець відразу зізнався, що є громадянином Туреччини 1969 року народження та дістав із черевика свій дійсний паспорт, по якому він і прилетів в Україну.

Чоловік пояснив, що таким чином хотів потрапити до Німеччини з метою працевлаштування, а паспорт купив на батьківщині за 2,5 тисячі євро.

Наразі горе-мандрівника очікує адміністративна відповідальність за спробу незаконного перетинання державного кордону та кримінальна відповідальність за використання завідомо підробленого документа. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси