Твори добро, бо ти – людина

НАЗАД
05 вересня 2022 15:31

Справжня благодійність починається з нас – зі щирої посмішки, доброго слова та любові до ближнього.

Однією з таких людей є Любов Іванівна. У свій поважний вік пані Любов залишається коханою дружиною, матір’ю трьох донечок та одного сина, яких виховала з любов’ю до людей та з почуттям справедливості.

Впродовж свого життя Іванівна, як її називають колеги, навчилася цінувати кожен день, а особливо його початок – схід сонця. Адже ранок у пані Любові починається з його першими променями. Вона – кухар, а її страви порадують навіть самих найвибагливіших гурманів.

Вже понад 38 років жінка вправно працює на кухні. Її запал, енергія та вправність ще раз доводить що від своєї роботи Іванівна отримує задоволення і подяку від людей. Звісно, час від часу, жінка частує своїми кулінарними шедеврами рідних, сусідів та колег по роботі.

«Працює як бджілка – невтомно», - саме так про неї розповідають колеги.

Від початку повномасштабного вторгнення російських загарбників пані Люба лишилася без робочого місця на невизначений термін. Проте, величезний досвід кухарського мистецтва як ніколи став у нагоді. Тепер Іванівна допомагає нашим захисникам – морським прикордонникам Навчального центру Морської охорони.

Тонка, соковита, ніжна, ароматна піца, пиріжки з картоплею та м’ясом, пиріг з особливим секретом приготування – ці страви розлітаються у воїнів миттєво.

«Насправді, коли мова заходить про благодійність, більшість людей починають думати про величезні кошти. Але в реальності багатьом людям не потрібні гроші, в основному їм потрібна турбота і увага. Іноді звичайної розмови вистачить, щоб зробити життя людини трішки яскравішим і веселішим. А якщо ще й пригостити смачнючою пампушкою з кавою, то життя одразу знайде свій сенс та впевненість, що перемога неодмінно буде за нами», - розповідає Іванівна.

«Добро, яке ти зробив сьогодні, люди забудуть завтра – і все ж твори добро!», - Мати Тереза.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси