Трьом мандрівникам без документів, з фальшивим та чужим паспортами перетнути кордон не вдалося

НАЗАД
20 сiчня 2014 15:40

Учора під час здійснення прикордонного контролю вантажного поїзда «Брянськ – Хутір-Михайлівський» виявили громадянина Росії, у якого були відсутні документи на право перетину

Учора під час здійснення прикордонного контролю вантажного поїзда «Брянськ – Хутір-Михайлівський» виявили громадянина Росії, у якого були відсутні документи на право перетину кордону.  Під час перевірки у пункті контролю «Хутір-Михайлівський» прикордонники Сумського загону з’ясували, що росіянин прямував до України з посвідченням працівника залізниці.  За спробу незаконного перетинання державного кордону України на 53-річного росіянина складені процесуальні документи та відпущено до рішення суду.

А в одеському аеропорту прикордонники виявили пасажира, який намагався відлетіти до Відня з підробленим паспортом громадянина Литви. Наразі встановлюється його особа, після чого буде прийняте правове рішення.

Також ще одного порушника прикордонники Сімферопольського загону затримали у пункті пропуску «Крим». Наш співвітчизник намагався виїхати до Росії за паспортом свого брата. Для з’ясування причин  правопорушення громадянина України передали співробітникам СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси