Троє українців намагались перемістити автівки за підробленими та невідповідними документами

НАЗАД
20 березня 2016 12:58

На адміністративній межі прикордонники Бердянського загону зупинили два транспортних засоби, які намагались перемістити з тимчасово окупованої території за підробленим дорученням та з невідповідним номером

На адміністративній межі прикордонники Бердянського загону зупинили два транспортних засоби, які намагались перемістити з тимчасово окупованої території за підробленим дорученням та з невідповідним номером кузову. Під час перевірки на контрольному пункті в’їзду виїду «Чонгар» автомобіля «Опель», який прямував на материкову частину під керуванням громадянина України оглядовою групою було виявлено невідповідність номеру кузова з даними технічного паспорту. Ще одного українця, який мав намір перетнути адміністративну межу  автомобілем «Тойота» за підробленим дорученням на право керування зупинили в цьому ж пункті контролю. За даними фактами проінформовано представників Національної поліції.

В пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону спільно з працівниками фіскальної служби  зупинили також автомобіль «Шкода», який прямував до України.  Під час перевірки транспортного засобу працівники пункту пропуску виявили у водія подвій пакет документів на автівку. Транспортний засіб передали представникам фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси