Троє суданців та сирієць на таксі та з навігатором пробиралися через кордон

НАЗАД
13 травня 2014 12:24

Зорієнтувавшись на місцевості, вони вирушили в бік держрубежу, однак за 10 хвилин були затримані прикордонниками.

 

Учора на Закарпатті поблизу держрубежу прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону затримали громадян Судану.

Інформацію про появу невідомих, які можливо спробують незаконно перетнути кордон  в Угорщину, прикордонники дізнались заздалегідь. Тому був виставлений додатковий наряд, який  близько 21-ї години затримав на околиці міста Берегове трьох осіб без документів.

Під час бесіди мандрівники повідомили, що є громадянами Судану 24, 27 та 32 років, а поближче до кордону під’їхали на таксі. Зорієнтувавшись на місцевості, вони вирушили в бік держрубежу, однак за 10 хвилин були затримані прикордонниками.

А на Львівщині прикордонники відділу «Краковець»  Мостиського  загону затримали громадянина Сирії.  Невідомого патруль помітив під час руху в бік кордону із населеного пункту Глинці. В подальшому чоловіка правоохоронці зупинили за кількасот метрів від держрубежу. Затриманий розповів, що раніше навчався в одному з українських вузів. Однак нібито за несплату його відрахували, і тому він вирішив шукати кращого життя у Польщі. Потрапити до цієї країни збирався за допомогою навігатора, який був  телефоні, оминаючи пункт пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси