Троє сомалійців та сенегалець прямували до Словаччини

НАЗАД
09 вересня 2013 13:25

Прикордонний наряд відділу «Новоселиця» Чопського загону учора під час патрулювання кордону виявив групу осіб, що прямували до Словаччини.  

Прикордонний наряд відділу «Новоселиця» Чопського загону учора під час патрулювання кордону виявив групу осіб, що прямували до Словаччини. За декілька хвилин охоронці рубежу невідомих наздогнали та затримали. «Туристів» виявилось троє – один чоловік та дві жінки.  Вони не мали при собі жодних документів і повідомили охоронцям кордону, що є громадянами Сомалі.

Крім того, прикордонники цього загону минулої доби у пункті пропуску “Чоп - пасажирська станція” виявили ще одного темношкірого громадянина. Він також не мав документів, що посвідчують особу.   Чоловік розповів,  що він є громадянином Сенегалу та навчається в одному із українських вузів. Крім того, молодик повідомив, що хотів потрапити до Словацької Республіки.

Відносно порушників були складені адміністративно-процесуальні документи. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси