Троє іранців їхали поїздом до Варшави по чеським паспортам

НАЗАД
28 лютого 2014 10:58

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Ягодин-залізнична станція» прикордонники Луцького загону затримали 3 осіб. Чоловіки  намагались перетнути державний кордон України, представив

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Ягодин-залізнична станція» прикордонники Луцького загону затримали 3 осіб. Чоловіки  намагались перетнути державний кордон України, представивши на паспортний контроль підроблені документи. Фальшивки у пасажирів потяга «Київ - Варшава» виявив інспектор по перевірці документів під час прикордонного контролю. Азіати стверджували, що є підданими Чеської Республіки, але поглиблене вивчення документів вказало, що документи мають ознаки часткової підробки шляхом замін інформаційних сторінок  з установчими даними.

Цікаво, що до України  іноземці потрапили рейсом «Тегеран - Київ» по своїх паспортах, громадян Ірану. Згодом затримані зізнались, що з підробленими документами намагались потрапити до Європи з метою працевлаштування.

По факту використання завідомо підроблених та недійсних документів направлено повідомлення в органи досудового розслідування МВС для прийняття відповідного правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси