Троє грузинів та гамбієць намагались потрапити до країн Євросоюзу

НАЗАД
23 грудня 2014 12:06

Заходи з протидії незаконній міграції на кордоні зі Словаччиною та Польщею принесли чергові результати. Минулої доби прикордонники  затримали трьох вихідців з Кавказу та громадянина Гамбії.

Заходи з протидії незаконній міграції на кордоні зі Словаччиною та Польщею принесли чергові результати.

Минулої доби прикордонники відділу «Ужгород» затримали трьох вихідців з Кавказу. Їх зупинили на відстані 500 метрів від українсько-словацького кордону силами оперативної групи зі службовим собакою. Правоохоронцям затримані повідомили, що є громадянами Грузії, але жодних документів при собі не мають. Також чоловіки пояснили, що наважились на незаконну подорож до Німеччини у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем.

Ще одного «шукача щастя» було затримано біля кордону з Польщею завдяки інформації, що надійшла від місцевого жителя. Після проведених пошукових заходів прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону затримали одного чоловіка без документів на околиці села Рата.   З його слів стало відомо, що він із Гамбії та прямував до Польщі з метою працевлаштування.

Правопорушників було доставлено до підрозділів для з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси