Трьох осіб з ящиками сигарет затримали поблизу українсько-румунського кордону правоохоронці

НАЗАД
24 червня 2016 11:55

В рамках проведення спеціальної операції «Кордон - 2016» співробітники Держприкордонслужби у тісній взаємодії з правоохоронними органа

В рамках проведення спеціальної операції «Кордон - 2016» співробітники Держприкордонслужби у тісній взаємодії з правоохоронними органами як України, так і суміжних країн Євросоюзу продовжують вживати та посилювати заходи щодо недопущення протиправної діяльності на державному кордоні. В тому числі активні дії проводяться на ділянці кордону з Румунією.

Учора у ході моніторингу ділянки кордону прикордонний наряд відділу «Фальків» Чернівецького загону  спільно з представниками СБУ виявили групу осіб, які прямували з пакунками на плечах в бік кордону. Останні помітивши правоохоронців, відразу вдалися до втечі.  По даному факту проінформували румунських колег та було організовано взаємодію щодо недопущення незаконного переміщення сигарет. В ході їх переслідування було здійснено попереджувальний постріл вгору з автоматичної зброї, і лише тоді втікачі зупинилися. У результаті правоохоронці затримати 2 осіб із ящиками сигарет. В ході подальших пошукових заходів спільна група виявила ще одну особу, яка, можливо, причетна до протиправної діяльності. У затриманих при собі жодних документів не було.

Порушників, жителів Сторожинецького району, доставлено до прикордонного підрозділу для складання адміністративно-процесуальних документів. Їх подальшу долю вирішуватиме суд. Сигарети у кількості 1000 пачок по протоколу огляду місця події вилучено компетентними органами. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси