Трьох нелегалів з Афганістану та Пакистану затримано на Буковині

НАЗАД
29 листопада 2018 10:36

Інформацію про можливий незаконний перетин іноземцями кордону прикордонники отримали від оперативних підрозділів Держприкордонслужби напередодні.

Трьох незаконних мігрантів, які під покривом ночі намагалися порушити українсько-румунський кордон, затримали прикордонники Чернівецького загону.

Інформацію про можливий незаконний перетин іноземцями кордону прикордонники отримали від оперативних підрозділів Держприкордонслужби напередодні. Тому на цей напрямок був висланий додатковий наряд, який невдовзі й виявив порушників. Нічних мандрівників, які при досить низькій температурі  та засніженій місцевості подорожували у спортивному взутті,  військовослужбовці загону зупинили за сто метрів від державної межі. У затриманих при собі не виявилося жодних документів. З їх слів стало відомо, що вони є громадянами Афганістану та Пакистану.

Зараз іноземці знаходяться у пункті тимчасового утримання Чернівецького прикордонного загону. Стосовно них проводяться подальші перевірочні заходи, а також встановлюється коло осіб, які можуть бути причетними до переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси