Трьох кримінальних злочинців викрили прикордонники у пунктах пропуску

НАЗАД
13 лютого 2018 10:02

Сьогодні в міжнародному аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів рейсу «Єреван-Київ» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» викрили кримінального злочинця. Українець 1986 року народження перебував у розшуку за навмисне

Співробітники Держприкордонслужби виявили трьох українців, яких розшукували правоохоронні органи за порушення Кримінального  Кодексу України.

Сьогодні в міжнародному аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів рейсу «Єреван-Київ» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» викрили кримінального злочинця. Українець 1986 року народження перебував у розшуку за навмисне вбивство, стаття 115 КК України.

Подібний випадок зафіксовано минулої доби в аеропорту «Львів». У ході здійснення заходів контролю пасажирів рейсу «Варшава-Львів» прикордонники Львівського загону затримали громадянина України, який також перебував у розшуку. Чоловіка розшукували правоохоронні органи за порушення ч.2 ст.309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

А в пункті пропуску «Сокиряни», що на кордоні з Молдовою, правоохоронці Чернівецького загону викрили нашого співвітчизника, який числився у базі даних розшукуваних осіб за ч.1 статті 121 КК України «Умисне тяжке ушкодження» та намагався покинути територію України.

Наразі трьох кримінальних злочинців передано компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси