Трьох громадян Сирії з малолітніми дітьми затримали на кордоні з Румунією

НАЗАД
16 листопада 2012 10:11

Затримані сирійці хотіли потрапити в Польщу, а згодом дістатися до Німеччини. Про те, що вони йшли в Румунію мандрівники не знали.

Учора при спробі подолати загороджувальний паркан прикордонники відділу «Фальків» Чернівецького загону затримали 5 громадян Сирії.

Як розповіли затримані, вони хотіли потрапити в Польщу, а згодом дістатися до Німеччини. Про те, що вони йшли в Румунію мандрівники не знали, адже, зі слів затриманих, організатори їх незаконної подорожі запевняли, що вони опиняться в Польщі. Крім того було з’ясовано, що двоє з подорожуючих навчалися в українських вузах, з яких їх було відраховано за несплату за навчання. Також серед затриманих була і жінка. Вона повідомила, що тривалий час проживала і працювала в Україні. В подорож до країн Євросоюзу разом з малолітніми дітьми вона вирушила, бо не дочекалась чоловіка із Сирії та не мала коштів для проживання.

Двох 24-річних чоловіків та 20-річну жінку разом з дітьми 1 та 3 років доправили в прикордонний підрозділ. Наразі встановлюються особи причетні до організації незаконної подорожі сирійців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси