Трьох браконьєрів виявлено у Херсонській та Запорізькій областях

НАЗАД
23 березня 2018 11:16

Протягом тижня військовослужбовці Бердянського загону тричі документували порушення у контрольованих прикордонних районах, зокрема з питань вилову водних ресурсів.

Протягом тижня військовослужбовці Бердянського загону тричі документували порушення у контрольованих прикордонних районах, зокрема з питань вилову водних ресурсів на території Херсонської та Запорізької областей.

Громадяни України на маломірному плавзасобі типу «Бакай» та за допомогою заборонених знарядь лову на березі озера Сиваш й Утлюцького лиману здійснили вилов піленгасу, камбали та бичків на загальну суму близько 15 тисяч гривень. В обох випадках прикордонники на місця подій викликали представників поліції та рибоохоронного патруля, які вилучили рибу, знаряддя лову та маломірний плавзасіб.

Ще одного громадянина, який не встиг здійснити вилов водних ресурсів за допомогою підготовлених заборонених знарядь лову, викрили правоохоронці відділу «Бердянськ» в районі Бердянської коси. В даному випадку прикордонники склали адміністративний протокол, а знаряддя лову вилучили встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси