Троє українців прямували через кордон з документами громадян Казахстану, Словаччини та підробленим українським паспортом

НАЗАД
08 серпня 2016 12:27

Трьох українців з чужими та підробленими паспортами виявили у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Трьох українців з чужими та підробленими паспортами виявили у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Потрапити в Україну по чужому закордонному паспорту через пункт пропуску «Бориспіль» намагався наш співвітчизник, який прибув із Бельгії по закордонному паспорту громадянина Казахстану. Під час заходів контролю прикордонники встановили, що паспорт йому не належить. Подорожувальник пояснив правоохоронцям, що документи, за якими він прилетів в Україну нібито знайшов у Брюсселі на вулиці. Справу стосовно нього для подальшого правового рішення направлено до суду.

Ще одного українця, який намагався використати незаконно отриманий паспорт громадянина Словаччини, прикордонники Чопського загону виявили у пункті пропуску «Ужгород». Чоловік прямував до сусідньої країни автомобілем «Фольксваген», однак через кордон його не пропущено, а його справа буде вирішуватися в суді.

 А прикордонники Луцького загону  у пункті пропуску «Заболоття», що на українсько-білоруському кордоні, також у громадянина України, виявили частково підроблений документ. Чоловік їхав поїздом до Бреста, проте  потрапити до сусідньої країни йому не вдалось.

 Спочатку йому доведеться давати пояснення щодо заміни установчих даних у своєму паспорті співробітникам Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси