Тривають футбольні змагання за кубок Героїв АТО

НАЗАД
11 квiтня 2019 13:22

З 24 березня по 14 жовтня 2019 року відбуваються змагання вже п'ятого сезону єдиного чемпіонату України з футболу серед команд «Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО.

Матчі відбуваються щотижня в сорока двох містах України. Груповий етап чемпіонату триватиме до 29 вересня включно. А фінальні змагання на Кубок Героїв АТО відбудуться традиційно з 05 по 14 жовтня на спортивній базі ФК «Динамо» (Київ) та стадіоні «ДИНАМО» імені Валерія Лобановського.

Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік. Організатором чемпіонату є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-разом». Це єдиний чемпіонат з футболу в Україні серед учасників АТО (ООС) з 2015 року, де приймають участь лише учасники бойових дій.

Цього року у чемпіонаті беруть участь рекордні за кількістю 88 команд від сектору безпеки та оборони України і ветеранів АТО(ООС), а це близько трьох тисяч захисників України.

Всеукраїнська Футбольна ліга учасників АТО – це постійно діюча та наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів: «Київ», «Північ», «Південь», «Захід», «Схід» та «Центр».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси