Тридцять прикордонників отримали державні нагороди та відомчі відзнаки «вогнепальну зброю»

НАЗАД
06 грудня 2023 14:55

Під час нагородження Міністр внутрішніх справ давав слово бійцям, які зуміли пройти найтяжчі моменти на фронті та наразі проходять реабілітацію.

За проявлену особисту мужність, відвагу, стійкість та рішучість при виконанні військового та службового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф двоє прикордонників отримали ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, 21 захисник – ордени «За мужність» ІІІ ступеня та вісім прикордонників – відомчі заохочувальні відзнаки МВС України «Вогнепальна зброя».

Міністр внутрішніх справ наголосив, що саме бійці Державної прикордонної служби, Національної гвардії, та Національної поліції України спільно з іншими військовими виконують завдання у зоні бойових дій та проводять стабілізаційні заходи на деокупованих територіях. А працівники ДСНС одними з перших виїжджають на пожежі та руйнування, спричинені ракетними ударами рф.

«Звичайно, ми очікуємо нашу велику Перемогу. У нас з вами попереду величезне завдання – це відбудувати нашу державу, як фізично так і ментально. Ми маємо наростити свої Сили безпеки і оборони, аби жоден ворог більше ніколи не напав на нас. А весь світ повинен знати, що є українська нація, яка здатна побороти будь-якого ворога», – сказав Ігор Клименко.

Також Глава МВС України привітав присутніх із Днем Святого Миколая та побажав бійцям міцного здоров’я та якнайшвидше повернутися до рідних і близьких.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси