Тричі з Криму намагалися вивезти паливо-мастильні матеріали

НАЗАД
20 травня 2014 11:43

Учора з Криму через контрольний пункт «Колончак» тричі намагалися перевезти паливо-мастильні матеріали. Проте співробітники Державної прикордонної служби України та працівники митниці з

Учора з Криму через контрольний пункт «Колончак» тричі намагалися перевезти паливо-мастильні матеріали. Проте співробітники Державної прикордонної служби України та працівники митниці завадили даним незаконним намірам.

Спочатку пальне знайшли в вантажному автомобілі «Рено» з причепом. Нею наш співвітчизник віз в Україну вантаж ракушняка. Однак крім будівельного матеріалу прикордонники та митники знайшли 2 плоскі цистерни ємністю одна тонна кожна. Зі слів чоловіка, в них находиться дизпаливо. Даний автомобіль повернули зворотно. Проте за деякий час водій спробував проїхати через контрольний пункт «Чаплинка», але і там його не пропустили.

Через «Колончак» також не пропустили «КамАЗ» та «Рено». Серед їх вантажу - ракушняка та пустих піддонів - знайшли по 10 пластикових каністр (25 л кожна). Вони також були заповнені паливо-мастильними матеріалами.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси