Три випадки пропонування хабарів зафіксовано минулої доби в пунктах пропуску

НАЗАД
17 вересня 2018 08:58

В пункті пропуску «Шегині» військовослужбовці Мостиського загону зафіксували також дві спроби підкупу правоохоронців. В обох випадках подорожні пропонували прикордонному наряду гроші аби позачергово пройти прикордонні формальності.

Учора в столичному аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів, що прилетіли зі Стамбула, іноземець запропонував прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» хабар у розмірі $500. Громадянин Тунісу таким чином мав намір безперешкодно перетнути кордон, так як він не зміг пред’явити правоохоронцям гарантійний лист з університету.

Крім того, в пункті пропуску «Шегині» військовослужбовці Мостиського загону зафіксували також дві спроби підкупу правоохоронців. В обох випадках подорожні пропонували прикордонному наряду гроші аби позачергово пройти прикордонні формальності.

Всі факти пропонування неправомірних грошових винагород задокументовано. До Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси