Три «Mitsubishi» та «Fiat» із підробленими номерами виявили прикордонники минулої доби

НАЗАД
21 серпня 2017 10:28

Співробітники Держприкордонслужби за минулу добу виявили чотири іномарки, три «Mitsubishi» та один «Fiat», із підробленими номерами кузовів.

Співробітники Держприкордонслужби за минулу добу виявили чотири  іномарки, три «Mitsubishi» та один «Fiat», із підробленими номерами кузовів.

Зокрема, на ділянці відділу «Селятин» прикордонники Чернівецького загону спільно із взаємодіючими органами неподалік українсько-румунського кордону  зупинили легковий автомобіль «Mitsubishi» польської реєстрації. Під час огляду транспортного засобу, яким керував наш співвітчизник, було виявлено ознаки заміни номера кузова.

Цю особу, транспортний засіб та повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) передано співробітникам поліції.

Крім того, в пунктах пропуску «Нові Яриловичі» та «Могилів-Подільський» охоронці кордону Чернігівського та Могилів-Подільського загонів разом із митниками зафіксували невідповідність ідентифікаційних номерів кузовів автомобілів «Fiat» та «Mitsubishi» із даними, зазначеними в реєстраційних документах. Іномарки 1991 та 1998 року випуску, під керуванням громадян Білорусі та України відповідно, слідували на виїзд з України.

Також, в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Чонгар», що на адмінмежі з ТОТ АР Крим, прикордонники Бердянського загону зафіксували невідповідність ідентифікаційного номера кузова «Mitsubishi» 2000 року випуску польської реєстрації під керуванням українця.

На водіїв складено протоколи про адміністративне порушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси