Три громадянки Угорщини намагались завезти до України автівки за підробленими документами

НАЗАД
01 липня 2016 11:52

Прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці виявили у пункті пропуску «Тиса» три транспортні засоби, які громадянки Угорщини намагались перевезти за підробленими документами

Прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці виявили у пункті пропуску «Тиса» три транспортні засоби, які громадянки Угорщини намагались перевезти за підробленими документами.  

Зазначені громадянки, прямуючи разом автівками  до України пред’явили в пункті пропуску доручення на право керування транспортними засобами «Форд» «Ауді» та «Сітроен». Однак під час перевірки виникли сумніви щодо їх дійсності та спільною оглядовою групою було прийнято рішення про проведення поглибленої перевірки транспортних засобів. В результаті встановлено, що у всіх трьох випадках доручення на право керування  автомобілями підроблені.

Наразі усі транспортні засоби вилучено встановленим порядком та передано співробітникам митниці.

Ще одну автівку «Хонда» 2008 року, яку наш співвітчизник намагався ввезти з невідповідними технічними даними прикордонники Чопського загону та працівники митниці зупинили в пункті пропуску «Ужгород». Під час здійснення поглибленої перевірки транспортного засобу було встановлено, що  частина деталі, на якій нанесено ідентифікаційне номерне позначення кузова, вварена кустарним способом в кузов даного автомобіля. Сума оцінки вилученого транспортного засобу склала близько 250 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси