Три автомобілі з невідповідністю кузовних номерів виявили прикордонники на різних ділянках кордону та на лінії розмежування

НАЗАД
02 листопада 2017 16:15

Учора по обіді в пункт пропуску «Тиса», на в’їзд в Україну, прибув легковий автомобіль «Kia Ceed» чеської реєстрації під керуванням громадянина Словаччини.

Учора по обіді в пункт пропуску «Тиса», на в’їзд в Україну, прибув легковий автомобіль «Kia Ceed» чеської реєстрації під керуванням громадянина Словаччини. Під час огляду авто у прикордонного наряду виникли сумніви стосовно цього транспортного засобу. Автомобіль спрямували на поглиблений огляд.

Ідентифікація вузлів та агрегатів дозволила правоохоронцям виявити неспівпадіння номерів з даними в свідоцтві про реєстрацію легкового автомобіля.

Прикордонники склали протокол про адміністративне правопорушення. Дії громадянина Словаччини містять ознаки правопорушення передбаченого статтею 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, номери агрегатів яких не відповідають записам у реєстраційних документах», що передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За порушення митних правил автомобіль вилучили та передали представникам ДФС. Вартість машини на сьогодні складає близько 360 тисяч гривень.

Ще один автомобіль з невідповідністю ідентифікаційних номерів виявили прикордонники у КПВВ «Майорське». «Шкода» 2012 року випуску прибула на в’їзд з неконтрольованої території. Стосовно водія, громадянки України, складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 121-1 КУпАП. Водія та автомобіль передали співробітникам Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області.

У третьому випадку прикордонники Чернігівського загону у пункті пропуску «Сеньківка» виявили пошкодження номеру кузова автомобіля «Міцубіші» 2001 року випуску російської реєстрації під керуванням громадянина України. Дії охоронців кордону стосовно цього адміністративного правопорушення були аналогічними. Надвечір матеріали адміністративної справи, громадянина та автомобіль передали співробітникам Менського ВП ГУНП в Чернігівській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси