Тренуємось і гартуємось не лише у морі

НАЗАД
24 сiчня 2024 12:12

Морські прикордонники пройшли тренінг, на якому вдосконалили навички бойової підготовки.

Під час тренінгу бійці напрацьовували практичні навички штурму й зачистки будівель та окопів, вчилися виявляти, розміновувати і встановлювати розтяжки, а також діяти злагоджено в різних екстремальних умовах.

Тренування проходили на локації, де реалістично відтворена урбанізована місцевість й разом з тим є реальні окопні умови.

В ході занять, військовослужбовці навчалися правильно обирати позиції для вогневого контролю, просувалися уперед, поверх за поверхом, будинок за будинком, застосовували гранати, діяли у групах з різною кількістю військовослужбовців тощо.

«Дуже дякую організаторам та інструктору зборів! Першим враженням було, що це дуже важко і нам не осилити виконання певних сценаріїв. Але по ходу практики дедалі ставало все цікавіше і реалістичніше, а ми згодом усвідомлювали, що з опануванням відповідних знань та навичок нам все під силу. Особисто я в захваті від навчання! Звичайно, що досконало мистецтвом бойової тактики не можливо оволодіти за декілька днів. Тому з нетерпінням чекатиму наступних тренінгів», – зізнається морський прикордонник Андрій.

Моряк-прикордонник Владислав свого часу опановував мистецтво бойової тактики за кордоном, а тепер вже й сам навчає інших військовослужбовців Морської охорони.

«Побратими з зацікавленістю та дуже відповідально поставились до тренувань. Опановані ними вміння у сьогоденні потрібні всім воїнам. Це покращує бойові навички кожного окремо та згуртовує усіх разом. Тому подібні тренінги варто проводити регулярно й на різних локаціях», – зазначив Владислав.

Тож, ретельно навчаємось, тренуємось, гартуємо себе не лише у морі та готуємось остаточно вигнати окупантів зі своєї території.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси