«Травичка» в рукавичках

НАЗАД
06 сiчня 2024 15:09

Загорнула у рукавиці та викинула за паркан – у такий спосіб українка вирішила позбутися незаконного «краму», коли переконалася, як сумлінно перевіряють транспортні засоби на кордоні.

36-річна громадянка України прямувала на виїзд з України через пункт пропуску «Ужгород» в автомобілі «Mazda» словацької реєстрації під керуванням громадянина Словаччини. Очікуючи на оформлення, пасажирка спостерігала, як ретельно – з технічними засобами та службовим собакою правоохоронці оглядають автівки. Тоді, ймовірно злякавшись та, аби уникнути відповідальності, жінка вирішила спекатися забороненого «товару», викинувши його з машини.

Проте пильність прикордонників завадила їй залишитися непоміченою. Жінка спочатку заперечувала, але згодом зізналася, що в рукавичках, які вона викинула, була захована марихуана. Правоохоронці дістали з її рукавичок завакуумований пакунок, в якому знаходилося 9 згортків з подрібненою рослинною речовиною сіро-зеленого кольору, схожою на канабіс, орієнтовною вагою 35 грамів.

У ході огляду автомобіля спільна прикордонно-митна група також виявила пристрій для вживання наркотичної речовини.

Оскільки в діях громадянки вбачаються ознаки злочину, до місця події викликали співробітників Нацполіції. Згортки з наркотичною речовиною були вилучені та направлені на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси