Транспортні засоби із підробленими VIN-номерами виявлено на кордоні з Румунією та Молдовою

НАЗАД
16 вересня 2018 08:49

Під час здійснення заходів контролю прикордонники Ізмаїльського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили невідповідність номера кузова легкового автомобіля 2018 року випуску сербської реєстрації.

Учора в пункт пропуску «Рені» прибув громадянин України на іномарці сербської реєстрації. Під час здійснення заходів контролю прикордонники Ізмаїльського загону спільно з працівниками ДФС виявили невідповідність номера кузова легкового автомобіля «Toyota» 2018 року випуску із записами у свідоцтві про реєстрацію авто.

Подібні випадки зафіксовано минулої доби військовослужбовцями Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску «Кучурган».  Мікроавтобус «Mercedes» та вантажівка «Iveco», 2001 й 2011 років випуску відповідно, під керуванням громадян України та Росії прямували на в’їзд в Україну також із невідповідними номерами кузовів.

Стосовно всіх водіїв складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси