Тюки з товаром на 145 тисяч гривень росіянин переносив вдягнувши рибальські чоботи

НАЗАД
14 лютого 2013 10:30

 

«УАЗ» без номерних знаків наряд помітив під час перевірки державного кордону за допомогою переносного тепловізійного пристрою. Порушник на автомобілі під

 

Чоловіка, який намагався перемістити до Росії 5 тюків з жіночим одягом, затримали учора ввечері правоохоронці відділу прикордонної служби «Краснодон», що на Луганщині.

«УАЗ» без номерних знаків наряд помітив під час перевірки державного кордону за допомогою переносного тепловізійного пристрою. Порушник на автомобілі підвіз товар до річки Велика Кам’янка та, вдягнувши рибальські чоботи, спробував перенести тюки у Росію. Зі слів затриманого, 25-річного росіянина, вантаж він переміщував для реалізації. В тюках знаходилося  майже 500 жіночих джинсових курток та брюк. Наразі товар разом з автомобілем передали до митниці. Їх загальна вартість  складає майже 175 тисяч гривень.

Ще одній спробі порушення держрубежу запобігли прикордонники відділу «Бірюкове». 47-річний росіянин неподалік від українського села Новоборовиці намагався пішки перемістити у Росію дитяче взуття та рукавички. Затриманий товар вартістю майже 4 тисячі гривень також передано до митниці. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси