Терористи продовжували обстрілювати КПВВ «Станиця Луганська»

НАЗАД
22 квiтня 2016 09:19

Вчора незаконні збройні формування продовжили обстрілювати контрольний пункт «Станиця Луганська» та позиції прикордонників і військово

Вчора незаконні збройні формування продовжили обстрілювати контрольний пункт «Станиця Луганська» та позиції прикордонників і військовослужбовців ЗСУ на цьому напрямку.

Близько 17.00 російські найманці по контрольному пункту з напрямку гори «Князя Ігоря», що на неконтрольованій території здійснили 10 пострілів з АГС-17, а також застосували снайперську зброю. А починаючи з 20.00 вони 3 години вели вогонь по позиціям прикордонників та військових поблизу КПВВ. Цього разу бойовики використовували АГС-17 та 82 мм міномети. Постраждалих серед українських захисників немає.

Нагадаємо, що декілька днів тому терористи також обстріляли КПВВ «Станиця Луганська». Тоді російські найманці використовували АГС-17 та стрілецьку зброю. У результаті обстрілів та розривів гранат отримав осколкове поранення військовослужбовець Державної прикордонної служби та були пошкоджені службові модулі прикордонних нарядів, що були встановлені для пропуску громадян.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси