Терористи навмисно стріляють по території Росії, а Збройні Сили РФ відкривають вогонь по позиціях українських сил

НАЗАД
21 липня 2014 08:50

Впродовж останніх днів  терористи неодноразово здійснювали обстріл території Росії, щоб створити підстави для відкриття вогню російським військовими по місцям дислокації сил АТО.

Впродовж останніх днів  терористи неодноразово здійснювали обстріл території Росії, щоб створити підстави для відкриття вогню російським військовими по місцям дислокації сил АТО. Остання така провокація відбулася о 16.25,  коли  терористи здійснили черговий обстріл території РФ з позицій поблизу українських населених пунктів Дмитрівка та Дякове.

Як вже повідомлялося раніше, сьогодні вранці з 11.30 до 12.30 російська сторона провела інтенсивний артилерійський обстріл  позицій українських Збройних сил.      

Державна прикордонна служба України ретельно відслідковує усі провокації на українсько-російському кордоні, які здійснюються терористами як з території України, так і з території Росії. Про усі факти провокаційних дій Державна прикордонна служба України по лінії прикордонно-представницьких зв’язків повідомляє російську сторону.

Також прес-служба Держприкордонслужби України офіційно заявляє, що підрозділи Збройних сил та Держприкордонслужби України не стріляють в бік Російської Федерації. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси