Терористи нарвалися на ДШК прикордонників

НАЗАД
15 лютого 2015 14:47

Декілька днів тому, на Донеччині терористи обстріляли прикордонників, які вели розмінування біля населеного пункту Чермалик.

Декілька днів тому, на Донеччині терористи обстріляли прикордонників, які вели розмінування біля населеного пункту Чермалик.

Учора, повернувшись до постійного місця розташування, один з учасників цього бою – старший солдат Роман Маник – розповів як все було. Він повідомив, що група прикордонників виїхала знешкодити кілька нерозірваних мінометних снарядів, які несли загрозу місцевим жителям. Старший групи спустився з двома бійцями до небезпечних „подарунків” залишених терористами,  а Роман на бронемобілі „Кугуар” зупинився за будинком.

Невдовзі з протилежного берега Павлопільського водосховища групу почали обстрілювати з кулемета Калашникова та автоматів. З метою прикриття побратимів,  „Кугуар” зайняв зручну вогневу позицію і у відповідь 12,7 мм кулемет ДШК, встановлений на машині прикордонників, пройшовся по вогневим точкам бойовиків. За спостереженням прикордонників, ДШК ефективно відпрацював по кулеметним гніздам, ймовірній позиції снайпера та приміщенню, де ймовірно розташовувався штаб бойовиків.

В результаті група прикордонників відійшла без втрат. Три мінометні снаряди були знешкоджені. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси