«Тайсон» рятує життя

НАЗАД
22 липня 2023 09:16

Сергій з позивним «Тайсон», служить в одному з бойових підрозділів 15 мобільного прикордонного загону, його робота є складна та важлива, він водій медичної машини, яка здійснює евакуацію поранених з поля бою та доставляє  їх до стабілізаційних пунктів.

Свій службовий шлях Тайсон розпочав ще у 2010 році, тоді він проходив службу у Могилів-Подільському прикордонному загоні. Служба в прикордонниках стала для нього сімейною традицією, адже батько та мати також були охоронцями кордону.

Перший бойовий досвід Сергій отримав у 2015 році, тоді у складі оперативно-бойової прикордонної комендатури «Одеса-1» він виконував бойові завдання на Донецькому напрямку.

Після закінчення контракту у 2018 році, вирішив спробувати себе у цивільному житті, працював кондитером на фабриці «Вацак».

На наступний день після початку повномасштабного вторгнення, чоловік залишив все та подався до територіального центру комплектування та згодом потрапив у штурмову бригаду «Сталевий Кордон». Разом з побратимами пройшов інтенсивний курс підготовки і вже приймає участь у бойових діях на сході України.

«Тут я побачив наскільки відповідальна моя робота, адже поранених бійців треба швидко доставити до точки призначення, тут важлива кожна хвилина. При цьому ми під постійним обстрілами ворожої артилерії. Треба встигнути врятувати життя побратимів і водночас не загубити своє», - розповідає Сергій.

Свій позивний «Тайсон» отримав за безстрашність та вміння бути міцним і витривалим в будь-яких умовах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси