Тайники з майже 2 тисячами пачок сигарет прикордонники виявили в автомобілях

НАЗАД
23 лютого 2018 11:00

Під час огляду легкового автомобіля «Рено» в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники виявили в подвійному днищі та під сидіннями автомобіля спеціально виготовлений тайник. Доступ до нього став можливий після демонтажу передніх сидінь, декоративної обшивки

Учора в пунктах пропуску під час заходів прикордонно-митного контролю було виявлено три автомобілі – два мікроавтобуси та легковик, в яких незаконно перевозились сигарети.

Під час огляду легкового автомобіля «Рено» в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники виявили в подвійному днищі та під сидіннями автомобіля спеціально виготовлений тайник. Доступ до нього став можливий після демонтажу передніх сидінь, декоративної обшивки днища автомобіля та металевих пластин. У сховку 38-річний українець намагався перемістити через кордон 716 пачок сигарет різних марок. Як результат, загальна сума оцінки конфіскату сигарет та авто склала майже 300  тисяч гривень.

А прикордонники Мостиського загону зупинили у пунктах пропуску «Краківець» та «Шегені» два мікроавтобуси «Мерседес». В паливному баку та під декоративною обшивкою багажного відділення іномарок було знайдено  817 та 410 пачок сигарет. В обох випадках виявити приховані в автівках тютюнові вироби допомогли службові собаки. Вивезти прихований товар до сусідньої країни намагався громадянин Польщі та України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси