Тандем із пункту пропуску «Порубне»

НАЗАД
18 червня 2023 13:07

Прикордонник Віктор та його чотирилапа помічниця Фріда вже 5 років разом охороняють державні рубежі України. Німецька вівчарка «спеціалізується» на пошуку наркотичних речовин та має чималий досвід.

«Під час навчання у кінологічному центрі Держприкордонслужби України вона добре проявила свої природні здібності. Щоденні тренування з пошуку наркотиків давались досить легко, адже для неї це захоплива та цікава гра. За характером Фріда добрячка, любить дітей та у вільний від служби час погратися м’ячем», - поділився кінолог.

Декілька років напарники сумлінно несли службу в автомобільних та залізничних пунктах пропуску Харківського прикордонного загону, але війна внесла свої корективи у їх житті. У лютому цього року прикордонник разом з сім’єю та службовою собакою переїхав на Буковину.

Зараз тандем охороняє кордон у пункті пропуску «Порубне». Гострий нюх Фріди може виявити навіть кілька грамів наркотичних речовин. Порушникам не радимо перевіряти її здібності, бо ж хвостата – справжня профі своєї справи та гарантовано їх виявить.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси