Суперники у футболі – побратими на передовій. У Сєвєродонецьку та Краматорську завершились турніри учасників об’єднаних сил

НАЗАД
15 жовтня 2020 11:22

У День захисника України у Сєвєродонецьку відбувся щорічний турнір з мініфутболу, присвячений пам’яті Героя України Сергія Губанова.

Змагалися сім команд підрозділів структур сектору безпеки та оборони, що виконують завдання у Луганській області. У запеклому футбольному протистоянні першість виборола команда Луганського прикордонного загону.

Також учора завершила учать у Відкритому чемпіонаті Краматорська з мініфутболу збірна Краматорського прикордонного загону. Турнір, у якому брали участь команди від усіх складових Об’єднаних сил, тривав з серпня. На стадії плей-офф команда прикордонників у серії післяматчевих пенальті поступилась збірній ДСНС та покинула змагання.

Спортивні баталії, які вирували на футбольних полях Краматорська та Сєвєродонецька, об’єднує одне – не важливо хто переміг у матчі, адже головне, що ми побратими та спільно боремось за перемогу, захищаючи Україну від російської збройної агресії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси