Судна, які працювали на агресора, стали кандидатами на націоналізацію

НАЗАД
27 квiтня 2022 15:28

Держприкордонслужба разом з ДБР продовжує виявляти майно країни-агресора.

Днями, завдяки плідній роботі Морської охорони Держприкордонслужби, Ізмаїльського прикордонного загону та підрозділів ДБР, в акваторії Ізмаїльського порту виявлено білоруське судно «Надежда» та суховантажну баржу, які були задіяні у логістичних операціях ворога на Дунаї.

Крім цього, під час перевірки суден в акваторії Чорноморська, спільними зусиллями Регіонального управління Морської охорони, Одеського прикордонного загону та ДБР виявлено судно російської федерації. Власники намагалися заховати під час війни нафтоналивний танкер «Волгонефть-268» на Іллічівському судноремонтному заводі, змінивши прапор корабля на замбійський.

Традиційно, для мінімізації обов’язкових платежів до держбюджету України, вартість суден була суттєво занижена, але окупантам це не допомогло.

Судна вилучено, передано на зберігання до Адміністрації морських портів України. Питання щодо їх націоналізації буде розглядатися компетентними органами. Як наслідок, судна рф працюватимуть в інтересах нашої держави для розбудови та економічного розвитку України.

Разом до Перемоги! Слава України!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси