Студенти вишу завітали до прикордонників

НАЗАД
25 квiтня 2023 11:54

Військовослужбовці відділу прикордонної служби «Ужгород» запросили до себе у гості студентів Ужгородського національного університету.

З нагоди прийдешнього професійного свята прикордонники влаштували цього разу для юристів-першокурсників цікавий захід, метою якого було ознайомлення молоді з роботою охоронців державних рубежів.

Для студентів влаштували екскурсію відділом прикордонної служби, розповіли історію підрозділу та про те, які завдання виконують прикордонники в умовах збройної агресії росії.

Студентів ознайомили з правилами розбирання і збирання автомата Калашникова та інших видів стрілецької зброї, пояснили принцип роботи і порядок використання біноклів, тепловізорів, радіостанцій, а також спецзасобів. Хлопці та дівчата приміряли бронежилети, розвантажувальні жилети і захисні шоломи.

Наприкінці зустрічі студентів ознайомили з роботою кінолога зі службовим собакою, навченим на пошук і затримання правопорушників.  

Заступник начальника відділу Світлана Боднарчук побажала юнакам і дівчатам успіхів у навчанні та зазначила, що їх радо чекатимуть у прикордонній родині, якщо у майбутньому молодці правознавці вирішать долучитися до справи захисту державних рубежів нашої країни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси