Строковики призову «Весна -2021» допомагатимуть нести службу в пунктах пропуску

НАЗАД
19 червня 2021 08:34

На даний час у Головному центрі проходить активна фаза підготовки військовослужбовців строкової служби призову «Весна - 2021» для несення служби в пунктах пропуску через державний кордон.

Протягом одного місяця близько 60 військовослужбовців строкової служби опанують основні положення щодо організації та несення служби прикордонних нарядів у пунктах пропуску через державний кордон.

Під час занять строковики вивчають порядок використання спеціальних технічних засобів для перевірки транспортних засобів та паспортних документів.

Досвідчені фахівці навчають молоде поповнення порядку огляду та ідентифікації транспортних засобів закордонного прямування, методів і способів виявлення підроблених паспортних документів, технологічним процесам пропуску осіб і транспортних засобів у пунктах пропуску для різних типів сполучень.

Відповідне навчання за вказаною програмою підготовки буде продовжуватися і надалі. Військовослужбовці строкової служби, які завершать базовий курс підготовки у Головному центрі та пройдуть відповідний відбір, будуть проходити вишкіл для поповнення лав інспекторів прикордонного контролю на державному кордоні.

Держприкордонслужба цінує та поважає кожного прикордонника та піклується про особовий склад. Бажаємо молодому поповненню успіхів у навчанні та на службі!   

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси