Строковик-прикордонник опинився на п’єдесталі чемпіонату України з вільної боротьби

НАЗАД
18 серпня 2021 12:24

Серед призваних цьогоріч до лав Держприкордонслужби опинився майстер спорту міжнародного класу Богдан Грицай.

Іменитий спортсмен став прикордонником за призовом. «Прийшла повістка до військкомату. Медкомісія і... Тепер маю честь бути військовослужбовцем Державної прикордонної служби України!» - написав Богдан (Bohdan Hrytsai(Bohdan Hrycaj) на своїй сторінці у мережі Facebook.

Разом з іншими новобранцями-строковиками борець пройшов первинну військову підготовку в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України на Черкащині. А після того, як Богдан присягнув на вірність народові України, його взяла під опіку спортивна команда Державної прикордонної служби України. Молодому військовослужбовцю забезпечили можливість тренуватися і, як результат, учора у змаганнях за Кубок України з вільної боротьби Богдан виборов «бронзу».

«Якби мав можливість більше тренуватися, то зміг би вибороти «золото», - каже тренер Богдана Олексій Семенюшко. Перспективний борець зробив тривалу паузу у тренуваннях, бо коли отримав повістку, захист країни та її кордонів поставив вище за спортивні амбіції.

Сподіваємося, попереду у Богдана буде багато спортивних нагород, у тому числі найвищого ґатунку. А навик боронити кордони України для борця-патріота зайвим не буде.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси