Стійкість кожного українця – Незламність України

НАЗАД
24 березня 2022 05:00

Місяць запеклої боротьби українського народу проти російської агресії залишився позаду.

Озираючись на 28 днів героїчного протистояння ми можемо сказати лише одне – це місяць нашої незламності. Українські прикордонники одними з перших зазнали потужного удару підступного ворога та з перших хвилин війни разом зі Збройними Силами України, Національною Гвардією, Поліцією, Територіальною обороною вступили у нерівний бій з силами загарбника.

Однак самовідданість та впертість українських бійців змусила орду забуксувати зі своїм бліц-кригом.

Упродовж місяця Україна не тільки стримує російську армію, але й перемагає свого ворога на дипломатичному рівні. Увесь світ захоплюється стійкістю України, мужністю її воїнів, національним єднанням у боротьбі за свої цінності.

Довіра та вдячність українського народу до Збройних Сил України, усіх силовиків, рятувальників, волонтерів – безпрецедентні. Українці допомагають військовим, голіруч зупиняють танки та виходять на протести в окупованих містах. Саме завдяки такій синергії та зусиллям незламних, які люблять свою Батьківщину понад усе, провалилися плани загарбників швидко захопити нашу землю.

Скільки ще страждань сипатиме розлючений своїми невдачами ворог на голови українців, мабуть, відомо лише Гоподу Богу. Та Господь дає кожній людині рівно стільки скільки вона здатна понести. У такому разі українці – це нація небаченої сили, адже вона тримає чи не найжорстокіший удар в історії воєн.

Окупант тероризує мирне населення, рашисти завдають ракетних ударів по житлових будинках і лікарнях, беруть в облогу цілі міста та розстрілюють гуманітарні коридори. Злочини, які вчиняє російська федерація сьогодні перевершують злочини Гітлера у роки Другої світової. Крім того, кремль почав прямо погрожувати іншим європейським державам. Жодна країна не є недоторканою для РФ та її ракет.

Разом з тим, очевидно, що російська пропаганда провалилася. Ніхто більше не вірить росіянам, як би вони не намагалися виправдати брутальну агресію проти мирної країни. Громадяни світу підтримують Україну, а тиск на РФ буде тільки посилюватися, допоки вона не забере своїх покидьків за межі України.

Сьогодні ми єдині, як ніколи. Після перемоги на нас чекає багато роботи, але ми будемо жити у вільній, демократичній європейській країні.

Перемога за нами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси