Стартував чемпіонат Державної прикордонної служби України з футболу

НАЗАД
08 вересня 2017 11:02

7 вересня 2017 року у Хмельницькому розпочався чемпіонат Державної прикордонної служби України з футболу. Змагання присвячені дню фізичної культури та спорту в Україні, який відзначається 9 вересня.

7 вересня 2017 року у Хмельницькому розпочався чемпіонат Державної прикордонної служби України з футболу.

Змагання присвячені дню фізичної культури та спорту в Україні, який відзначається 9 вересня.

До Хмельницького прибули команди прикордонників з різних областей України, зокрема представники Азово-Чорноморського, Західного, Південного, Північного, Східного регіональних управлінь. Участь у змаганнях бере й  команда Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

На урочистому відкритті чемпіонату були присутні голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк, ректор Національної академії генерал-майорОлег Шинкарук, секретар Хмельницької міськоїради Кривак Михайло Михайлович, а також заступник голови Хмельницького обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Геннадій Домбровський.

У своїй промові з нагоди відкриття чемпіонату ректор Національної академії генерал-майор Олег Шинкарук привітав учасників змагань зі спортивною подією, а також закликав всіх присутніх хвилиною мовчання вшанувати світлу пам’ять Героїв, які віддали найдорожче – своє життя, за незалежність та територіальну цілісність України.

«…Сьогодні не може бути прикордонника, який фізично не підготовлений. Адже охороняти державний кордон, думати, забезпечувати надійну охорону можуть тільки спортивні, активні, здорові люди. Хочу подякувати спортивному комітетові за те, що такі турніри, такі кубки проводяться саме в Хмельницькому», – зазначив Олег Шинкарук.

«Раніше ми проводили міні-футбольні турніри. Виходячи з того, що у 2018 році буде проводитися фінал ліги чемпіонів в Києві, нам вже потрібно переходити у великий футбол…», – наголосив Голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк.

Поважні гості також побажали усім спортсменам командних перемог і висловили сподівання, що цей чемпіонат запам’ятається для кожного значними здобутками та дасть поштовх до майбутніх звитяг.

Змагання триватимуть до 9 вересня. Тож нехай переможе найсильніший.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси