Справжнє задоволення займатися улюбленою справою

НАЗАД
20 квiтня 2023 17:15

«Я не уявляю свого життя без кінології. В дитинстві так мріяла бути кінологом, що купила підручник та самостійно почала займатися зі своєю собачкою», - розповіла прикордонниця Ірина Негай.

Ірина за освітою педагог, але завжди хотіла бути військовою, тож для себе обрала прикордонну службу. Каже, що тут змогла поєднати свою професію та захоплення кінологією, адже виховувати і навчати собак їй вдається легко.

«Моя напарниця Бела стала мені найкращою подругою. Вона дуже активна, працьовита, швидко навчається та показує гарні результати, тож стане мені надійною помічницею в охороні державного кордону», - зазначає кінологиня.

Разом зі своєю підопічною дівчина проходить курс з пошуку наркотичних речовин. Як відомо, спанієлі – природжені мисливці, мають гострий нюх та вроджену схильність до пошуку. У прикордонній службі ці милі собачки стали незамінними помічниками у пошуку зброї та наркотиків.

«Це справжнє задоволення займатися улюбленою справою. Коли бачиш результат своєї роботи та віддані очі свого вихованця, то розумієш, що ти на своєму місці», - каже Ірина.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси